Ontbijt in bos

10 april 2008 om 00:00 Nieuws

DOORN - Op Hemelvaartsdag (donderdag 1 mei) kan men mee met de excursie ‘Dauwtrappen met ontbijt’ in de Kaapse Bossen. Vanaf 7.00 uur kan met de boswachters van Natuurmonumenten worden begonnen aan een vroege boswandeling. Onderweg geven de boswachters veel informatie over de Kaapse Bossen en wat er op dat moment in de natuur te beleven is.

Op dit vroege tijdstip zijn de vogels al lang uit de veren. Ze laten zich van hun mooiste kant horen en soms zelfs zien. Met wat geluk komen we een ree tegen. Ook de bomen en de planten beginnen nu uit hun winterrust te ontwaken. Samen met een uitgebreid ontbijt in de werkschuur, halverwege de tocht, een heerlijk begin van deze vrije voorjaarsdag. De gehele activiteit neemt ongeveer drie uren in beslag.

Reserveren en kosten

Voor deze excursie dient men zich vooraf aan te melden bij de ledenservice van Natuurmonumenten, T (035) 655 99 55 (tijdens kantooruren). U kunt ook reserveren via www.natuurmonumenten.nl. Voor leden van Natuurmonumenten kost de excursie € 4,-, voor niet leden € 7,- en voor kinderen t/m 12 jaar € 2,-. Daarnaast wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het ontbijt. Het vertrekpunt van de excursie wordt bekend gemaakt bij aanmelding.

Meer activiteiten? Kijk op www.natuurmonumenten.nl.

advertentie
advertentie