Gouden en zilveren jubilarissen

9 april 2008 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Op maandagavond 7 april hield de afdeling Leersum van de Nationale Vereniging De Zonnebloem haar 2e plaatselijke afdelings vergadering van dit jaar.

Tijdens deze vergadering werd een achttal vrijwilligers in het ‘Zonnetje’ gezet. Drie jubilarissen kregen de gouden speld met erepenning en oorkonde omdat ze 25 jaar vrijwilliger waren bij de afdeling en vijf Jubilarissen kregen het zilveren insigne met oorkonde omdat ze 10 jaar vrijwilliger waren bij de afdeling. Het betrof hier dan ook een inhaalslag.

Het bestuurslid Joke Janse van de Provinciale Afdeling gaf aan de uitreiking het officiële tintje. Ook de nodige bloemen mochten niet ontbreken. De avond werd afgesloten met een hapje en een sapje.

Naast de vergaderingen met de vrijwilligers is de afdeling ook de frequentie van de activiteiten voor de gasten aan het opvoeren. In principe wordt er elke maand een activiteit, een zogenaamde ‘Zonnedag’, gepland.

* Dinsdag 15 april wordt er een bezoek gebracht aan het Spoorwegmuseum in Utrecht.

* Zaterdag 10 mei gaan we naar het Gimbornpark in Doorn.

* Woensdag 21 mei gaan we samen met de burgemeester ‘Zonnebloempitten’ planten in de omgeving van de Schermerij.

* Dinsdag 10 juni brengen we een bezoek aan de Veldschuur en laten we ons met de Paardentram rondrijden over het Leersumse Veld.

Mocht men er iets voor voelen om ook vrijwilliger te willen worden bij onze actieve afdeling neem dan contact op met de voorzitter Adri Lakerveld (tel: 453345) de secretaris Chris van der Weide (tel: 461007) of het bestuurslid activiteiten Marijke Teijgeman (tel: 460615).

Op de foto de gouden en zilveren jubilarissen: zittend van links naar rechts de drie Gouden Jubilarissen: Ida Scheffer, Alie Wolters en Joke Rasch. Staand van links naar rechts de vijf zilveren jubilarissen: Gé Hubert, Trudy Vos, Marije Verdonck, Bettine Blankestijn en Jopie Wilschut.

advertentie
advertentie