Bewegen voor 55 plussers in de bieb

13 maart 2008 om 00:00 Nieuws

Deze workshop zal ingaan op het belang van bewegen en duurt van 10.00 uur tot 11.30 uur. Men kan die ochtend diverse bewegingsoefeningen doen en het is zeker de moeite waard om het ook eens te proberen. Na deze workshopochtend is het mogelijk om op te geven voor de cursus “In Balans”. Deze cursus start 1 april en betreft 3 dinsdagochtenden (1, 8 en 15 april). Ook als men niet besluit deel te nemen aan de cursus ‘In Balans’ kan men toch komen kennismaken met bewegen, tijdens de workshopochtend op 18 maart. Deelname is gratis en na afloop staat er een kopje koffie of thee klaar. Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug, afdeling Amerongen, houdt alweer bijna een jaar kantoor in de bibliotheek van Amerongen en het is de bedoeling om vaker samen met de bibliotheek dit soort activiteiten te ontwikkelen.

AMERONGEN - Dinsdagochtend 18 maart organiseert de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug in samenwerking met Regiobibliotheek Z-O-U-T, locatie Amerongen, een workshop ‘Bewegen voor 55+’.

Zo vindt er op dinsdag 18 maart ’s avonds ook de gezamenlijke ‘avond uit in Amerongen’ plaats. Diner (verzorgd door restaurant Buitenlust) en Film (La vie en rose) staan dan op het programma van 18.00-22.15 uur. Kijk voor meer informatie hierover op de website www.rbzout.nl. Opgeven voor gratis deelname aan de bewegingsworkshop bij de Stichting Welzijn Utrechtse Heuvelrug via de email: infopuntamerongen@swuh.nl of telefonisch bij het informatiepunt van de SWUH in Amerongen: 0343-452749. Het informatiepunt van de SWUH in Amerongen is gevestigd in bibliotheek Amerongen: Burg.Jhr.H.v.d.Boschstraat 44, 3958 CD Amerongen en is geopend op dinsdag en donderdag van 9-12 uur.

advertentie
advertentie