Dag van de zorg

7 maart 2008 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - IntraZorgplus houdt op zaterdag 15 maart open huis. Tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg stelt de Veenendaalse zorgaanbieder, waaronder ook Elim en de Wingerd uit Amerongen vallen, voor ouderen vijf van haar locaties open. Wethouder Elisabeth van Oostrum opent de dag in woon en zorgcentrum Elim.

Hoe wonen en leven mensen in een woon-zorgcentrum of verpleeghuis? Hoe smaakt het eten? Hoe is het om in de zorg te werken? Wat gebeurt er eigenlijk allemaal achter de muren van ’t Boveneind, De Engelenburgh, De Meent, Elim en De Wingerd?

Het landelijke thema van de dag is ‘Ontdek de Wereld van de Zorg’. Op deze zaterdag kan men ook de wereld van IntraZorgplus verkennen. Medewerkers laten bezoekers kennismaken met de zorgpraktijk, door bijvoorbeeld een rollatorparcours en een demonstratie met een tillift. Er is aandacht voor zowel vertier als een goede informatievoorziening. Woon-zorgcentrum Elim in Amerongen heeft een zelfstandig programma. Aansluitend vindt op alle locaties een gevarieerd progamma plaats. Om 15:00 wordt de dag afgesloten.

In Amerongen is er een apart programma: Woonzorgcentrum Elim en hospice De Wingerd, Koenestraat 128. Het volledige programma is te vinden op www.intrazorgplus.nl.

advertentie
advertentie