Ouderwets lachen bij NAO

31 januari 2008 om 00:00 Nieuws

OVERBERG - Dit jaar is er weer een Toneeluitvoering van Toneelvereniging NAO in De Buurthucht in Overberg.

Vorig jaar was dit niet mogelijk door een tekort aan spelers maar dankzij een aantal nieuwe spelers kan er dit jaar weer een opvoering plaatsvinden.

Zoals altijd brengt NAO een komisch spel op de planken. Kinderen kunnen gerust mee.

“Zet het maar op de rekening”, een blijspel in 3 bedrijven van Jan van Blokland, speelt op een locatie die zich gemakkelijk écht in Overberg zou kunnen bevinden, namelijk op een camping. Nog nooit gekampeerd en altijd al eens willen weten hoe het daar toegaat? Kom kijken! Juist een echte kampeerliefhebber? Dan wordt het een bijzondere avond met veel herkenbare situaties. NAO is in ieder geval in februari al helemaal in (zomer)vakantiestemming.

Aanvang: 20.00 uur - “De Buurthucht” (Haarweg) zaal open: 19.30 uur.

Toegangskaarten: € 5,00 (volwassenen en kinderen).

Voorverkoop: Wim de Leeuw, Heuvelsesteeg 8a, Overberg, tel.nr. 0343-481527 (in voorverkoop ook € 5,00, maar op=op!) In de pauze worden lootjes verkocht (4 voor € 1,00 - 25 voor € 5,00 - 50 lootjes voor € 10,00 etc.) waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Voor de jeugd staan banken voorin bij het podium, zodat ook zij alles goed kunnen volgen. Donateurs krijgen telefonisch bericht; zij zijn zeker van een goede plaats. Nieuwe donateurs kunnen zich melden bij : teus-ria.vangrootveld@planet.nl of telefonisch via tel.nr. 0318-572816.

advertentie
advertentie