Beursvloer inschrijving geopend

17 januari 2008 om 00:00 Nieuws

De Betrokken Heuvelrug biedt ondernemingen en maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en het verenigingsleven de mogelijkheid met elkaar in contact te treden tijdens een jaarlijkse bijeenkomst ‘de Beursvloer’. “Tijdens de Beursvloer kunnen over en weer zogenaamde matches gemaakt worden. Met gesloten beurs weet men voor elkaar wat te betekenen. Het gaat om uiteenlopende zaken als het maken van een website of reclamebord, het beschikbaar stellen van ruimte of mankracht voor een project, en nog veel meer”, vertelt Leo van Oostrom, voorzitter van het stichtingsbestuur van De Betrokken Heuvelrug.

MAARN - Het is inmiddels alweer twee jaar geleden dat de eerste Beursvloer plaatsvond. Destijds mede een initiatief van de Ondernemers Koepel Heuvelrug. Die Beursvloer is zo’n succes geweest dat gelijk besloten is er continuïteit aan te geven door het oprichten van de Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen Utrechtse Heuvelrug - werknaam ‘De Betrokken Heuvelrug’.

door Monique José Timmermans

Van Oostrom gaat verder: “Dit jaar wordt de Beursvloer op 17 april van 17.00 tot 19.00 uur gehouden in Cultuurhuis Pléiade in Doorn. We verwachten zeker 75 participanten die zaken en diensten kunnen uitwisselen”. De activiteiten van Betrokken Heuvelrug breiden zich ook uit. Zo vallen ook de Heuvelrugdagen onder de paraplu en worden voor dit jaar meer activiteiten op touw gezet. “Een rol hierin is ook zeker weggelegd voor de free lance directeur van de stichting waar we op dit moment naar op zoek zijn. Onze huidige makelaar Reggie Broekhuyse gaat ons verlaten en voor haar opvolging zoeken we iemand die een breed netwerk heeft in de Heuvelrug, iemand die het participeren bij activiteiten kan enthousiasmeren. De naam makelaar wordt gewijzigd in directeur, dit om verwarring met huizenmakelaardij te voorkomen”, aldus Leo van Oostrom.

Beursvloer

De kernactiviteit blijft echter de Beursvloer. Daaruit vloeit ook weer een hoop werk voort. Niet alleen qua organisatie en voorbereiding, maar ook wat ‘nazorg’ betreft. De gerealiseerde matches worden door de toekomstig directeur gevolgd, om te voorkomen dat contacten voortijdig doodbloeden, zonder dat zelfs toezeggingen zijn nagekomen. Daarnaast zijn er voor de dekking van de exploitatiekosten ook leden c.q. sponsoren van de Stichting nodig. Komend jaar wil De Betrokken Heuvelrug 4 à 5 sponsors werven.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie woensdag van de Ondernemerskoepel Utrechtse Heuvelrug wordt het startsein gegeven voor de inschrijving voor Beursvloer 2008. Interesse? www.beursvloerheuvelrug.nl.

advertentie
advertentie