Insluiting na bedreiging

29 november 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - Een 42-jarige inwoner van Doorn werd op zondag 25 november aangehouden voor bedreiging. Rond 15.05 uur kreeg de politie de melding dat een man in zijn woning in Doorn dermate aan het schreeuwen was, dat dit overlast voor de buurt veroorzaakte. Agenten gingen naar de betreffende woning en spraken met de man, een 42-jarige inwoner van Doorn. Met hem werd afgesproken dat hij zich rustig zou houden.

Vijf minuten later kwam de melding binnen dat dezelfde Doornaar vanaf zijn balkon naar het balkon van een buurman klom. Agenten gingen weer ter plaatse en spraken met de buurman, een 36-jarige man uit Doorn. Hij verklaarde door de 42-jarige man verbaal met de dood te zijn bedreigd. Hij deed aangifte van de bedreiging.

Agenten gingen naar de woning van de 42-jarige verdachte. Hij weigerde de voordeur te openen, waarop de deur werd opengebroken. De verdachte werd aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. Hij was zwaar onder invloed van alcohol. Hij is voor nader onderzoek in het politiebureau ingesloten en in verzekering gesteld.

advertentie
advertentie