Personal coaching As You Are

15 november 2007 om 00:00 Nieuws

De fashion consulent van As You Are zorgt ervoor dat de klant aan de buitenkant steeds laat zien wie hij is. Daarnaast adviseert de consulent zowel mannelijke als vrouwelijke klanten hoe zich te kleden in een bepaalde functie, zonder eigenschappen en uiterlijke kenmerken uit het oog te verliezen.

DOORN - Kariena Jansen (35) uit Doorn en haar zus Marieke (32) uit Amsterdam hebben samen in 2005 As You Are opgestart. As You Are houdt zich bezig met coaching, persoonlijkheidsversterking en als personal shopper. Kariena Jansen heeft na haar opleiding op de modevakschool creatieve therapie gevolgd. Marieke Jansen doorliep opleidingen op het gebied van management en journalistiek op de Vrije Universiteit.

door Rob Verbraak

Personal shopper

Aan de hand van een intakegesprek wordt een op de klant afgestemd communicatieprogramma samengesteld. Vervolgens leert de klant door middel van trainingen beter communiceren. Ook is een van de zaken waar As You Are zich mee bezighoudt het fungeren als personal shopper voor de klant. Een personal shopper is in Amerika al jaren de gewoonste zaak van de wereld, maar ook in een stad als Amsterdam, waar As You Are inmiddels erg actief is, komt men een personal shopper steeds vaker tegen.

Jansen: ,,In deze omgeving is dit begrip nog vrij onbekend maar wij willen daar verandering in brengen. Het grote voordeel van een personal shopper is dat deze aanvoelt welke kleding exact past bij de klant en ook weet waar deze kleding verkrijgbaar is. De klant is uiteraard iets duurder uit maar door onze kennis is de kans op een miskoop stukken kleiner. Om nog maar te zwijgen over de tijdsbesparing. De klant zit rustig thuis, de kleding wordt in de winkel uitgezocht en thuisbezorgd. Daar kan de klant volledig vrijblijvend de kleding passen en bepalen of hij of zij het mooi vindt of niet”, vervolgt Jansen.

,,Een personal shopper is geschikt voor mensen die weinig tijd hebben en winkelen niet leuk vinden of het lopen van de ene winkel naar de andere winkel niet zien zitten. Ook mensen die het moeilijk vinden om de juiste kledingkeuze te maken maar het wel erg belangrijk vinden er goed uit te zien en om mee te gaan met de laatste ontwikkelingen op mode gebied zijn gebaat bij een personal shopper. We proberen mensen niet te veranderen, het bewaren van de eigenheid is belangrijk. Een complete metamorfose werkt niet, je blijft toch altijd graag jezelf”, besluit Jansen.

Algemene informatie

Informatie over As You Are is te vinden op www.asyouare.nl of via telefoonnummer 06-45470466.

advertentie
advertentie