Eerste lustrum Edison Kerstshow

1 november 2007 om 00:00 Nieuws

Zondag 16 december aanstaande is dé grote dag. De zaal gaat open om 14.00 uur. De show zelf begint om 15.00 uur met een spetterende verrassingsopening. Na deze opening treden de volgende artiesten op: Janneke de Roo, Dennis van Dijkhuizen, Jolanda Claassen, Arwin Kluft, Elz Bakker, René Eshuys, Dellie Pfaff, Bouke, Sandy Barbé, Antonio, René Riva en Justin. Iedere artiest zal die middag ongeveer vijf liedjes zingen. De zaal wordt schitterend versierd in een echte kerstsfeer.

LEERSUM - Voor het vijfde achtereenvolgende jaar wordt in de maand december de, inmiddels bekende, Edison Kerstshow van Radio 90 Fm. gehouden. Net zoals vorig jaar is de locatie Gasterij De Klaveet in Achterveld.

door Marjan van den Dorpe

Op het podium zal de bekende arreslee met rendieren staan waarin de kerstman en de presentator van de Edisonshow, Wil Buis, met alle artiesten een klein praatje maken.De toegang tot de show is gratis. Er zijn 450 zitplaatsen. Ook is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De show eindigt om 19.00 uur en hierna wordt er, voor al diegene die zich daarvoor opgegeven hebben, een groot warm- en koud buffet gehouden. Kosten hiervoor zijn € 16,- per persoon. Voor kinderen tot en met 8 jaar is dat € 8,- per kind. Diegene die deze show willen bijwonen moeten zich uiterlijk vóór 13 november aanstaande opgeven op de volgende telefoonnummers: 0343- 45 31 07 of 06- 50 66 40 45. Het bedrag voor het buffet kan overgemaakt worden op Rabobank rekeningnummer: 13 50 20 90 5 ten name van de Edison Kerstshow.

u Gasterij De Klaveet is gelegen aan de Postweg 1 in Achterveld (gemeente Leusden).

advertentie
advertentie