SVMM wint niet

17 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

SVMM begon niet sterk aan de wedstrijd, maar had het geluk dat Brederodes er ook niet vol voor ging. Na een half uur spelen kreeg SVMM een vrije trap, deze bal werd genomen door Peter van Kesteren en kon vervolgens door Juri Goed bijna worden binnen gekopt. Juri Goed ging helaas net onder de bal door waardoor de bal doorschoot en hierdoor ontstond de mogelijkheid voor Jacob van den Essenburg om de bal binnen te lopen, ook hij kwam net te laat.

MAARN - Na een extra week rust is SVMM er niet in geslaagd om de drie punten in Maarn te houden. SVMM is nog steeds geplaagd door blessureleed. Roy van Ettekoven, Bart Lolkema, Robbin van de Heijkant en René Dijkhorst waren hierdoor niet beschikbaar.

In de 1e helft waren er verder geen bijzonderheden. In de rust trok trainer Fred Veenstra fel van leer en wees de spelers op hun verantwoordelijkheid, indien het voetballend niet lekker loopt, dat iedereen dan wel de juiste inzet toont. Door een liesblessure van Juri Goed werd Goed gewisseld voor Frank van de Haar. De 2e helft begon SVMM beter dan de 1e helft. Er werden geen kansen meer weggegeven en daar tegenover kon SVMM wel 3 grote kansen stellen. Alle kansen werden gecreëerd door goed gecombineerde aanvallen, welke uiteindelijk niet werden afgemaakt door SVMM.

Na vijf en twintig minuten werd uit een corner prachtig op doel gekopt door de spits van Brederodes, deze bal kwam gelukkig voor SVMM op de kruising van de paal met de lat. De teruggekaatste bal kwam per ongeluk voor de voeten van een aanvaller van Brederodes en de bal kon eenvoudig worden binnengelopen, 0-1. Polle Westbroek kreeg uit deze aanvallen twee opgelegde kansen, beide pogingen gingen echter hoog over. Tien minuten voor tijd speelde Peter van Kesteren met een prachtige aanname de bal vrij en met een nog mooiere volley maakte van Kesteren vanaf 20 meter de gelijkmaker voor SVMM, 1-1.

Over twee weken speelt SVMM tegen Woudenberg.