Kunst 'passen' en kopen

10 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Een landschapje boven de bank, een balletmeisje in het trappenhuis of een fles wijn in de keuken? Van landschapsschilderijen tot stillevens, van impressionistische werken tot hedendaags modern, alles is ruim vertegenwoordigd. Bezoekers kunnen zowel zeer gedetailleerde klassieken als krachtige, kleurrijke abstracten aanschouwen. Naast de algemene onderwerpen, zijn er ook veel bijzondere thema’s (zoals Parijs, paarden, ballet, astrologie). Aquarius verwerft wereldwijd werk van gevestigde en aankomende kunstenaars. De schilderijen zijn er in allerlei formaten. Ook zeer grote doeken!

LEERSUM- In Sport en Cultuurcentrum De Binder, Hoflaan 29a organiseert kunstgalerie Aquarius uit Nieuw Vennep voor de eerste keer een schilderijententoonstelling. Op zaterdag 13 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur zijn de werken van verschillende Nederlandse en buitenlandse kunstenaars te bewonderen.

Eventueel mogen belangstellende kunstliefhebbers geheel vrijblijvend het uitgezochte doek mee naar huis nemen om te kijken of het past bij het interieur. Een schilderij inruilen behoort ook tot de mogelijkheden.

Deze galerie exposeert al jarenlang overal in het land. De tentoonstellingen worden vaak druk bezocht door jong en oud. De entree tot deze bijzondere expositie is gratis en iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie kan men bellen: 0252-675747. Men kan ook al een kijkje nemen op de webpagina van de galerie: www.schilderijenkijken.nl.

advertentie
advertentie