Natuur-voeding Doorn

4 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

Producenten die het ECO merk mogen voeren worden op regelmatige basis gecontroleerd of het productie proces nog steeds volgens de ECO normen plaats vindt. Groente producten krijgen veel meer tijd om te groeien, het proces duurt dan wel wat langer dan normaal, maar het verschil in kwaliteit is erg duidelijk te proeven. ,,De winkel vervult inmiddels een enorme regio functie, veel klanten komen niet alleen uit Doorn maar uit de hele regio. In de loop der jaren is er een grote vaste klantenkring opgebouwd en door onder andere mond op mond reclame weten steeds meer nieuwe klanten onze winkel te vinden,’’ aldus Grunbauer.

DOORN - Natuurvoeding Doorn is een echte speciaalzaak. Ruim 14 jaar geleden startte Arno Grünbauer als zelfstandige. ,,Een groot voordeel is dat we niet alleen meer biologische producten in ons assortiment hebben maar ook veel meer kennis in huis. In de winkel zijn uitsluitend natuur producten verkrijgbaar die voorzien zijn van het ECO keurmerk. Dat keurmerk staat borg voor producten zonder het gebruik van chemische toevoegingen en bestrijdingsmiddelen.’’

door Rob Verbraak

In de winkel is naast een uitgebreide natuurzuivere groenteafdeling met aardappelen, groente en fruit en een uitgebreide keuze aan biologische producten, zoals brood, zuivelproducten, schoonmaakmiddelen en kruidenierswaren, ook een uitgebreide natuurzuivere cosmeticalijn van Dr. Hauscka verkrijgbaar.

Cosmetica

Bedrijfsleidster Lisette Egberts is gediplomeerd op het gebied van huidverzorgingsproducten. Zij geeft desgewenst aan klanten volledig vrijblijvend advies wat voor de consument het beste product zou zijn. Elke huid is, stelt Egberts, anders. Ook is er in de winkel een groot assortiment aan voedingssupplementen verkrijgbaar. Er zijn steeds meer klanten die deze supplementen dagelijks gebruiken als toevoeging. De kaasafdeling is vermeldens waard. Behalve koeienkaas is er natuurlijk ook geiten- en schapenkaas verkrijgbaar, met als specialiteit verschillende soorten biologische kaas uit Zwitserland. De winkel is erg ruim van opzet, met brede paden, overzichtelijk en licht ingericht waardoor het prettig winkelen is. De artikelen zijn scherp geprijsd en er zijn ook regelmatig speciale aanbiedingen en voordeelacties.

Openingstijden

Natuurvoeding Doorn is gevestigd op de Kampweg nummer 30-30a en is zes dagen per week geopend, maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 16.00 uur. Er is geen koopavond. Het telefoonnummer is 0343-416889. Er is ruime parkeergelegenheid in de buurt aanwezig.

advertentie
advertentie