Inschrijven en wijs worden

7 september 2007 om 00:00 Nieuws

Gera Hensbergen trad in januari aan als voorzitter. ,,Leren en binden, is ons motto. Voor en met elkaar. We zijn voor de vernieuwing van ons aanbod deels afhankelijk van wat zich aandient. Zoals de cursus Franse chansons. Docent Wil van Basten ging met de VUT en wilde iets doen voor Maarn Wijzer. Geweldig natuurlijk. We roepen meer Maarnaars op die een bijzondere hobby of deskundigheid hebben contact met ons op te nemen. Eén bijzondere aanmelding kregen ze spontaan, tijdens het kennismakingsbezoek van het college van gemeente Heuvelrug. ,,Burgemeester Naafs schertste dat iedereen denkt dat hij alleen maar lintjes doorknipt. Vervolgens bood hij spontaan aan om te komen vertellen wat het werk van een burgemeester inhoudt.’’

MAARN/MAARSBERGEN - Het aanbod cursussen van Maarn Wijzer is dit jaar groter én uitgebreider dan ooit. In de hoop ook Maarnaars buiten de kring van vaste gasten te trekken, organiseert het cursusproject ook activiteiten buiten de vertrouwde sfeer van bewegen, creativiteit en taaleducatie. Wat te denken van een inkijkje in het leven van een burgemeester onder leiding van burgervader Frits Naafs zelf?

De lezing van Naafs vindt begin 2008 plaats, de exacte datum is nog niet bekend. Inschrijfavond Maarn Wijzer, vrijdag 7 september,19.00-20.00 uur.

advertentie
advertentie