Minimeppers in de sneeuw

4 september 2007 om 00:00 Nieuws

Van zondag tot en met vrijdagochtend werden voornamelijk poulewedstrijden gespeeld. Daarna vonden de kwart- en halve finales plaats. Zaterdag vanaf 10 uur stonden de finalewedstrijden gepland. Er werd flink gestreden en er werd menig 3e set gespeeld.

MAARN- De Rabo Jeugdclubkampioenschappen 2007 zijn prima verlopen. Er zijn heel veel spannende wedstrijden gespeeld. Dit jaar deden er 171 jeugdleden waarvan 9 minimeppers.

De avondprogramma’s werden zeer druk bezocht. Zo was er levend stratego op de Koeheuvels, een film, bingo, kampvuur en een karaoke avond. De playbackshow op donderdagavond was een hoogtepunt. Niet alleen Tarzan en Jane waren van de partij, maar ook de dwergen van Sneeuwwitje kwamen opdraven. Zelfs Ed en Michel met aanvulling van JC-lid Eric en oud JR-lid Maurits hadden een zeer verrassende act.

Vrijdag werden 160 kinderen op de club voorzien van een maaltijd met een ijsje.Zaterdagavond was er om 19.00 uur disco voor de basisschooljeugd. Daarna was de prijsuitreiking. De jeugdraad en de jeugdcommissie waren in winterjassen met sjaals gehuld. Dit was niet voor niets. Want wat hartje zomer nooit voorkomt, gebeurde deze avond wel. Het ging sneeuwen. In dit winterse tafereel werden sponsoren, de mensen van de bar, de groundsmen, de teller, de begeleiders van het minimepperprogramma en natuurlijk de jeugdraad bedankt voor hun bijdrage. Hierna kregen alle eerste en tweede prijswinnaars dan eindelijk hun fel begeerde beker.

Terwijl de middelbare schooldisco losbarstte, werd er hier en daar nog een drankje gedronken op de prijswinnaars.

advertentie
advertentie