Hooggeëerd publiek…

27 juni 2007 om 00:00 Nieuws

MAARN - De sporthal van De Twee Marken was dinsdagavond afgeladen met verwachtingsvolle ouders, opa's, oma's, vrienden en vriendinnen van de kinderen van basisschool De Meent. De reden? Een groots opgezette circusvoorstelling ter gelegenheid van het afscheid van directeur Ton Beker en meester Jan Willem Nijland.

Een maand lang hadden de leerlingen onder deskundige en gedreven leiding van het team alles op alles gezet om er een spetterende show van te maken. Elke groep had een eigen optreden ingestudeerd en de daarop afgestemde kleding en schmink maakten de acts uiterst professioneel.

Het hooggeëerde publiek genoot met volle teugen van een aaneenschakeling van fantastische optredens: van ongehoorzame dalmatiërs, een act met 'wilde tijgers', clowns, jongleurs en acrobaten tot vlooien op een trampoline, steltlopers, magiërs, het sprookje duizend en één nacht en tot slot een grote verdwijntruc. Beide scheidende docenten werden op mysterieuze wijze weggetoverd door een geheimzinnige tovenaar, die er vervolgens de nieuwe basisschooldirecteur Lotteke de Kruiff voor terug toverde.

Alle artiesten maakten tot slot nog een rondgang langs het enthousiaste publiek dat hen een staande ovatie gaf. Het was een groot succes.

advertentie
advertentie