ATV bereidt zich voor op BC Drost Open

21 juni 2007 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Met nog slechts enkele dagen te gaan wordt er bij de ATV nog koortsachtig gewerkt om alles in gereedheid te brengen voor het BC Drost Open. Het tennispark van de ATV heeft de laatste maanden een metamorfose ondergaan en is nauwelijks nog herkenbaar voor degene die het een vorige editie van het toernooi voor het laatst hebben gezien. Het thema van dit toernooi is New Home. De organisatie, evenals de overige leden van de Amerongse Tennis Vereniging, staat te trappellen van ongeduld om het met gepaste trots te tonen aan hun gasten.

De mannen van Van Verseveld grond- en straatwerk leverden hun vrije zaterdag in om geheel belangeloos het terras te vernieuwen en verder wordt alles op alles gezet om vóór de opening op 23 juni het dak van het clubhuis bedekt te hebben. Op zich een hele prestatie omdat niet lang daarvoor het hoogste punt werd bereikt. Ook het interieur van het clubhuis is stevig aangepakt. Met de zelf gebouwde bar als middelpunt en nieuw meubilair kunnen zelfs de meest verwende tennissers het aardig volhouden in het nieuwe onderkomen van de ATV.

Het BC Drost Open 2007, New Home Edition, was in een record tempo vol. Het staat in de regio dan ook bekend als een goed georganiseerd en oergezellig toernooi. De nieuwe indeling van het park, waarbij alle banen om het verbouwd clubhuis zijn gesitueerd, zal die gezelligheid alleen maar ten goede komen en de organisatie verwacht dan ook veel bezoekers. Het toernooi start op zaterdag 23 juni en de finales worden gespeeld op zondag 1 juli. Voor meer informatie en uitslagen van dit toernooi kunt u terecht op www.amerongsetennisvereniging.nl.

advertentie
advertentie