Nieuw artikel

2 april 2018 om 09:30 partnercontent

LANGBROEK Voor zaterdag eersteklasser SVL wordt het steeds lastiger om rechtstreekse degradatie te voorkomen. Ook in de uitwedstrijd tegen Sliedrecht slaagde de ploeg van interim trainer John van Loen er niet in om te schitteren en verloor uiteindelijk kansloos met 4-0. Alhoewel SVL in het eerste deel van de wedstrijd zeker geen slechte indruk maakte en best wel wat kansen wist te creëren, was het de thuisploeg die halverwege de eerste helft de 1-0 binnenschoot en die voorsprong ook wist vast te houden tot aan de rust.

In het tweede deel een veel beter spelend Sliedrecht dat geleidelijk aan wist uit te lopen naar een gedegen en ook verdiende 4-0 voorsprong en tevens eindstand. Toch is er nog ruim hoop bij de Langbroekers om rechtstreekse degradatie te voorkomen en via de nacompetitie behoud in de eerste klasse te continueren. Een sportieve uitdaging voor een dit seizoen zeer matig presterend SVL.