Ontmoetingsdag 'Ontvang & Geef Door!'

18 maart 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Altijd al eens een kijkje willen nemen bij de diaconessen in Amerongen? Dat kan op zaterdag 13 april. Van 10.30 tot 16.00 uur organiseert Zendings-Diaconessenhuis Bethanië een Ontmoetingsdag. Het thema is 'Ontvang & Geef door!' Dit thema loopt als een rode draad door de dag heen. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Om 11.00 uur begint een gezamenlijk ochtendprogramma. Zr. Dorien Peet zal een korte overdenking over het thema houden. De band Beautiful Feet treedt op en begeleidt ook de samenzang. De kinderen en tieners hebben een eigen creatief en sportief programma.

Tijdens lunchtijd is er soep. Iedere bezoeker wordt uitgenodigd een lekkere lunch mee te nemen. Van alle lunches wordt een feestelijk buffet gemaakt. Ook een variatie op het thema: breng mee en geef door! 's Middags is er een keur aan workshops. De hele dag door zijn er standjes rond de verschillende onderdelen van het werk van de diaconessen. De dag wordt afgesloten met een 'Kort woord voor Onderweg' en een verrassende ludieke actie.

Opgeven is mogelijk via de website www.zdh.nl. Daar is ook het hele programma te vinden.

advertentie
advertentie