Sterrenchef Edwin Vinke opent pop-up restaurant in Amerongen

14 februari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Tweesterrenchef Edwin Vinke van restaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat opent op donderdag 18 april een pop-up restaurant in Buitenplaats Amerongen. Ondernemers Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen en Nico van Donkelaar van de Olijfolie Shop, organiseren dit evenement. De topchef laat gasten op donderdag 18 april genieten van een volledig verzorgd vijfgangen diner, inclusief een wijnarrangement. Speciaal voor de toelichting op de wijnspijscombinaties is Gaultmilliau Sommelier van 2013, Mike Dooms (eveneens van De Kromme Watergang), aanwezig.

Peter-Paul Swijnenburg: ,,Zowel wij van Buitenplaats Amerongen als Edwin Vinke van De Kromme Watergang zijn regionale winnaars van de verkiezing 'Meest Markante Horecaondernemer 2013-2014'. Wij bieden met deze bijzondere samenwerking zowel particulieren als zakelijke gezelschappen een unieke kans om in Midden-Nederland te gast te zijn bij De Kromme Watergang.''

Reserveren

Het diner is te reserveren via Buitenplaats Amerongen, 0343 45 56 90 of info@buitenplaatsamerongen.nl. Kaarten voor dit volledig verzorgde diner inclusief wijnarrangement kosten € 165,- per couvert. De kosten voor een tafel voor zes personen bedragen € 950,-.

advertentie
advertentie