SVL vergeet de vele geboden kansen om te zetten in doelpunten

21 februari 2013 om 00:00 Sport

1-0 René Commandeur, 1-1 Bob van Leeuwen

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL liet in de uitwedstrijd tegen Marken dure punten liggen. De ploeg van trainer Jan Gaasbeek vergat eenvoudigweg de vele geboden kansen te verzilveren. Al en de 2e minuut kwam thuisploeg Marken al op een 1-0 voorsprong en leken bij de Langbroekers nog in dromenland te verkeren. Maar vanaf de 10e minuut begon de voetbalmachine SVL op stoom te komen, creëerde tal van kansen maar was in de afwerking te onnauwkeurig en te gehaast. Alhoewel de ruststand van 0-1 anders deed vermoeden, was het SVL dat de bovenliggende partij was. Gaasbeek:" Het ontbrak mijn ploeg gewoonweg aan de nodige scherpte!" Alhoewel SVL in de beginminuten van de tweede helft ontsnapte aan een hogere achterstand, was het in de 60e minuut wel raak en schoot Bob van Leeuwen zijn ploeg langszij (1-1). Een op dat moment meer dan verdiende treffer. Maar in het verdere verloop van de tweede helft slaagde SVL er weer niet in om op voorsprong te komen en had in het laatste kwartier de hulp van de voortreffelijk keepende Geert Willem Merkens nodig om aan verder leed te ontsnappen. Al met al duur en onnodig puntverlies voor de ploeg uit Langbroek.