Belangrijke en nuttige punten voor FC Driebergen

7 februari 2013 om 00:00 Sport

0-1 Maarssen, 1-1 Matthijs Brink, 2-1 Arjan Prijs, 3-1 Jelle Adema

DRIEBERGEN - In een uitermate zwakke eerste helft, waarin bij FC Driebergen eigenlijk alles mislukte, was het toch de thuisploeg van trainer Bert v/d Brom die aan het eind van de wedstrijd de punten in eigen huis wist te houden. Zoals al gememoreerd kende de eerste helft weinig hoogtepunten en was een op alle fronten beter spelend Driebergen op de beslissende momenten niet thuis. Met in de 16e minuut de openingstreffer voor de gasten uit Maarn, betekende een geflatteerde 0-1 ruststand voor de thuisploeg. In de tweede helft een met meer overtuiging spelend Driebergen, dat in de 52e minuut op gelijke hoogte kwam door een treffer van Matthijs Brink (1-1). Rood voor Tolga Albayrak in de 62e minuut betekende dat Driebergen met tien man verder moest. Maar ook in ondertal was de thuisploeg de bovenliggende partij en kwam in de 83e minuut op een 2-1 voorsprong door Prijs. Alhoewel een beoordelingsfout door Driebergen goalie Michel van Bruggen bijna de gelijkmaker betekende voor Maarssen, was het in de 89e minuut Adema die zijn ploeg naar een veilige en verdiende 3-1 eindoverwinning schoot.