Cool Moves Volleybaltoernooi Volleer en Musketiers

21 januari 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De volleybalverenigingen Volleer en Musketiers organiseren jaarlijks samen een regio CMV toernooi in sporthal De Binder in Leersum. Afgelopen zaterdag 19 januari stonden de mini's van 39 teams uit verschillende plaatsen uit de regio weer te trappelen om hun krachten met elkaar te meten.

Ongeveer 200 kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar speelden op verschillende niveaus tegen elkaar. Dit alles onder leiding van vrijwilligers van Volleer en Musketiers. Het was een gezellige drukte en de kinderen waren allemaal fanatiek bezig en hadden er zichtbaar zin in en werden door de begeleiders op een positieve manier gemotiveerd. De opzet van Cool Moves Volleybal is er vooral op gericht het spel met elkaar te spelen, door veel te bewegen.

De wedstrijdleiding was in handen van Ton en Simone Oome, die in de loop der jaren een enorme ervaring hebben opgebouwd. Na afloop verzamelden alle kinderen zich in de zaal om uit handen van Désirée Cornielje en Caroline Oome de prijzen en een herinneringsvaantje als herinnering aan dit toernooi te krijgen.

Voor Volleer waren er een eerste prijs voor het team van niveau 3 en een vierde plaats voor niveau 5. Musketiers nam met vier teams deel en sleepte een tweede en drie derde prijzen in de wacht. Opvallend was dat alle zeven poules een winnaar kenden van een andere vereniging.

advertentie
advertentie