Michaëlkerk bedankt kosters

14 januari 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Tijdens een vrolijke 'dankjewel-avond' op vrijdagavond 11 januari nam de Michaëlkerk feestelijk afscheid van twee kostersechtparen die met ingang van het nieuwe jaar hun functies hebben neergelegd.

Joop en Hanny van den Brink waren 12,5 jaar als kosters aan de kerk verbonden en ontvingen als blijk van waardering daarvoor een onderscheiding uit handen van kerkenraadsvoorzitter Wim Bezemer: een oorkonde en een bronzen draaginsigne. Ook de scheidende hulpkosters Willem en Jenny van Drie werden op deze avond in het zonnetje gezet.

Niet alleen om het afscheid van de kosters, maar ook om de belangeloze inzet van gemeenteleden in het kerkenwerk was deze avond georganiseerd. De vrijwilligers waren door de kerkenraad voor deze avond uitgenodigd.

Kerkelijk cabaretier Rob Favier verzorgde voor hen een vrolijke voorstelling waarin met een knipoog naar het kerkenwerk werd gekeken.

Zo'n 180 aanwezigen hebben tijdens de aansluitende receptie Joop en Hanny van den Brink en Willem en Jenny van Drie de hand kunnen drukken. Hun taak werden intussen overgenomen door Henk en Anne Boeve en Adri en Gerrie Van Dijk.

advertentie
advertentie