Operamiddag bij 't Haagje

29 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De 'Vrienden van 't Haagje' houden op zondag 11 november van 14.00 tot 16.30 uur een operamiddag. Op deze middag zal Johanna Priester bezoekers de weg wijzen in de opera Don Giovanni van W.A.Mozart. Voor haar is opera een passie. Ze is enthousiast operafan geworden nadat ze zelf meegenomen is in de verhalen en passies die zich afspelen in de opera. Op haar beurt zal zij haar publiek op 11 november het verhaal uit de doeken doen, hen kennis laten maken met de muziek, de verhaallijn en de hartstochten. Want Don Giovanni is gebaseerd op de mythe van Don Juan. In de pauze is er thee met lekkers.

Deze operamiddag is de zesde uit een reeks van zeven activiteiten die georganiseerd worden door 'Vrienden van 't Haagje'. Vanuit deelname aan de zanggroep 'Zingen op het leven' van Madeleine Ingen Housz hebben zij elkaar leren kennen. Toen er een nieuwe locatie kwam voor de zangzaal hebben de vrienden besloten het eerste jaar een aantal activiteiten te organiseren die recht doen aan de ruimte en de mooie omgeving. Op 30 december sluiten ze af met Winterverhalen. Een middag met een winterse wandeling, een knappend vuur, een lekker drankje en winterverhalen met muziek.

Aanmelden is nodig en kan via tobeor@planet.nl, kaarten voor de operamiddag kosten €10,- per stuk. De middag vindt plaats bij Passieprojecten, 't Haagje 1, in Driebergen. Voor de zang- en muziekmogelijkheden van deze ruimte: www.passieprojecten.nl en www.madeleinezingen.nl.

advertentie
advertentie