SVL verspeelt twee dure punten tegen de Merino's

18 oktober 2012 om 00:00 Sport

1-0 Bob van Leeuwen, 2-0 David Bouwmeester, 2-1 Patrick Donkervoort, 2-2 Peter Rottger

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL verspeelde in eigenhuis twee dure punten. Een voor SVL overtuigende eerste helft werd gevolgd door een matige tweede helft, waardoor de ploeg van trainer Jan Gaasbeek bleef steken op een 2-2 gelijkspel. In het eerst kwartier van de wedstrijd had de thuisploeg gezien de hoeveelheid kansen al minimaal twee keer moeten scoren. Het duurde echter tot de 16e minuut voordat van Leeuwen zijn ploeg op een 1-0 voorsprong kon zetten. Een tiental minuten later was het weer raak en schoot Bouwmeester SVL naar een op dat moment meer dan verdiende 2-0 voorsprong. Dat was ook de ruststand in een eerste helft waarin SVL domineerde. In de tweede helft een totaal ander SVL dat zich meer en meer het spel van de tegenstander uit Veenendaal liet opdringen en moest toezien hoe de Merino's in de 60e minuut de aansluitingstreffer konden produceren (2-1). In de 68e minuut was het weer raak voor de gasten uit Veenendaal die door een treffer van Rottger op gelijke hoogte kwamen. Alhoewel SVL de laatste tien minuten nog wel pogingen ondernam om drie punten veilig te stellen, bleef het bij 2-2 en verspeelde SVL dure punten.