Kindergospelfeest met Amadeo

10 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - In de Maranathakerk aan de Melvill van Carnbeelaan in Driebergen is zaterdag 24 november een kindergospelfeest. Dit begint om 19.00 uur en de zaal gaat om 18.30 uur open.

Verschillende kinderen en tieners uit de regio zullen flink gaan oefenen. Vaders, moeders en andere belangstellenden zullen komen kijken en luisteren naar het vrolijke optreden van de kinderen en de tieners. Bij deze kindergospelfeesten worden gospelsongs voor kinderen en tieners gezongen en de woorden worden visueel ondersteund door de gebaren die de kinderen erbij maken. Het geheel wordt met aanstekelijk enthousiasme geleid en gepresenteerd door dirigent Johan Bakels.

Kinderen en tieners die meedoen zijn tussen de 6 en 16 jaar. Op zaterdagmiddag wordt het koor voor de eerste keer bij elkaar gezet. De dirigent zal dan het volledige repertoire doornemen en alle gebaren instuderen. Om 19.00 uur begint dan het Kindergospelfeest, dat rond 20.30 uur is afgelopen.

Toeschouwers betalen € 3,50 per persoon. De kaartverkoop voor toeschouwers is aan de zaal. Aanmelden kan via amadeodriebergen@gmail.com.

advertentie
advertentie