Hoenderdaal sportinstuiven weer van start

8 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Health Center Hoenderdaal gaat weer van start met de sportinstuiven. Een sportinstuif betekent dat iedereen voor € 2,- zonder verplichtingen anderhalf uur kan bewegen en bezig kan zijn met een sport of spel naar keuze.

Jeugdinstuif

De jeugd vanaf 6 jaar kan weer elke woensdagmiddag (met uitzondering van de schoolvakanties) van 15.30 uur tot 17.00 uur terecht in de sporthal voor de jeugdinstuif. Er is van alles te doen, van sportspelen zoals voetbal, korfbal, basketbal tot individuele sporten zoals mini-tennis, badminton, tafeltennis, turnen of meer speelse activiteiten zoals tikspelletjes, touwzwaaien, minitrampoline springen en nog veel meer. De instuif is een leuke manier om kennis te maken met verschillende sporten en spelen en gezellig om aan mee te doen, want er zijn altijd andere kinderen om mee te spelen. De jeugdinstuif staat onder leiding van Marijke Schaafsma, vakleerkracht gymnastiek. De kosten bedragen € 2,- per keer en voor wie vaker komt, een 10-knippenkaart is voordeliger: 10 keer voor € 17,50.

Instuif voor volwassenen

Elke dinsdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een sportinstuif voor volwassenen. Anderhalf uur sporten waarbij iedere week enthousiast volleybal en badminton gespeeld wordt, maar ook andere sporten zoals tafeltennis, korfbal of zelfs 'koersbal' behoren tot de mogelijkheden.

Badmintoninstuif

Op de woensdagochtend vanaf 9.00 uur en de donderdagmiddag 14.00 uur kan men terecht voor een partijtje badminton. Ook hier gelden de deelnamekosten van € 2,- per keer.

Voor meer informatie: 0343-529333.

advertentie
advertentie