Mickey’s Coiffure verhuist naar het centrum

27 september 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Mickey’s Coiffure verhuist in januari naar het centrum. In het voormalige pand van de ABN Amro wil eigenaresse Annemieke Bisschop zowel de Coiffure Salon als de Knip-in vestigen. ,,Ik wil graag nog één keer vernieuwen”, vertelt zij trots.

door Monique José Timmermans

De wens om met beide vestigingen op één locatie te gaan werken in een nieuwe zaak bestaat al veel langer. Een winkel in het centrumplan was een logische optie. Geen centrumplan, geen winkel en dus raakte het plan op de achtergrond. Tot de locatie op de hoek van de Raadhuislaan beschikbaar kwam.

,,Een lichte ruimte die door de L-vorm goed is in te richten voor beide doelgroepen van Mickey’s. Groot voordeel is dat de interactie makkelijker is. De klant die in de Knip-in komt, maar bijvoorbeeld toch een kleur of permanent wil, kan als er tijd is verder geholpen worden zonder over eerst over straat te hoeven.”

De kappersbranche ontwikkelt zich voortdurend. Op het gebied van vakmanschap zijn de medewerkers door de jaren heen steeds bijgeschoold. Met het interieur richt Mickey’s Coiffure nu ook de blik op de toekomst. De salon van de toekomst is ruimer en biedt meer privacy voor de klant. Dat is wat Annemieke Bisschop en haar team ook willen realiseren in het nieuwe pand. ,,We zijn ons al aan het oriënteren op interieurgebied. Het is heel inspirerend voor mij en de medewerkers die enthousiast meedenken.”

Annemieke signaleert ook de trend dat kapsalons meer diensten aanbieden. Nu heeft zij al de kleuranalyse aan haar dienstverlening toegevoegd. Het hoekpand met de vele ramen biedt nog meer mogelijkheden. ,,Dat overweeg ik serieus, daarbij denk ik aan bijvoorbeeld een nagelstyliste.”

Het vele licht zal voor de medewerkers prettig werken. ,,Maar we zullen er wel voor zorgen dat klanten niet het gevoel krijgen in de etalage te zitten.” Met de verhuizing komt de Knip-in veel meer ‘in de loop’ te liggen en dat is voor die formule belangrijk. ,,Mensen lopen langs en zien of het druk is, doen nog een paar boodschappen en lopen opnieuw langs.”

Voorlopig is er veel voor te bereiden. ,,Daarvoor nemen we de tijd, we gaan na de drukke decembermaand verhuizen.” De huidige vestigingen van Mickey’s Coiffure komen te zijner tijd beschikbaar voor verhuur.

advertentie
advertentie