Jeugdtheater met Tosca Menten

20 september 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De Binder heeft in het kader van Kinderboekenweek (oktober) de schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk, Tosca Menten, weten te strikken met haar muzikale jeugdtheatervoorstelling op zaterdag 6 oktober.

Kinderen kennen Tosca Menten van haar boeken 'Dummie de mummie' en 'Kereltje Kareltje'. Nu speelt ze haar eigen muzikale voorstelling 'Plofzak Drollemans, Tosca Menten draait door' waarin de hoofdfiguren uit haar boeken een rol spelen. Haar verhalen zitten vol komische personages, dwaze situaties en onmogelijke verwikkelingen, waardoor ze gegarandeerd op de lachspieren werken. Na de voorstelling verkoopt en signeert Tosca haar boeken en kan iedereen swingen en schitteren op het Kinderboekenbal met DJ Ahmed van Radio 90fm. Tosca wordt begeleid door Kiki Schippers (spel & zang), Los Rubios en Mirek Walton (gitaar en piano) en Jorind Josemans (accordeon).

De voorstelling begint 6 oktober om 14.00 uur, met kinderboekenbal na afloop tot 16.30 uur. De toegang bedraagt €7,50 (voor groot en klein).

Kaarten: via de website www.cultuurhuizenheuvelrug.nl, via de voorverkoopadressen: Bibliotheek en De Binder Leersum, VVV Doorn en Readshop Doorn en 45 minuten voor aanvang aan de kassa.

advertentie
advertentie