Subsidie voor project Welnúh

14 september 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Het Oranje Fonds heeft een subsidie van €6.350,- toegekend aan een project van Welnúh. Het Steunpunt Vrijwilligers Welnúh gaat in samenwerking met de gemeente Utrechtse Heuvelrug een brief versturen naar alle inwoners tussen de 55 en 65 jaar van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Voor dit project heeft het Steunpunt Vrijwilligers een het geld toegekend gekregen door het Oranje Fonds en ook de gemeente Utrechtse Heuvelrug draagt hieraan een steentje bij.

In de brief worden de inwoners opgeroepen mee te doen aan een enquête over vrijwilligerswerk. Zij kunnen deze enquête digitaal invullen of een bezoek aanvragen van een vrijwilliger die de enquête komt afnemen. Dit project heeft als doel het in kaart brengen van het huidige vrijwilligersklimaat in deze leeftijdsklasse. Tevens heeft dit project als doel deze doelgroep te informeren over de vele soorten vrijwilligerswerk die zij op de Utrechtse Heuvelrug zouden kunnen verrichten.

Meer informatie over het Steunpunt Vrijwilligers of over het project zelf? Neem dan contact op met het Steunpunt Vrijwilligers: 0343-523008, steunpunt@welnuh.nl.

advertentie
advertentie