Afbeelding

Zuur verlies voor DEV in de uitwedstrijd tegen JSV Nieuwegein

20 september 2012 om 00:00 Sport

0-1 Tim Kas, 0-2 Helder Pedro Salazo, 1-2 Nieuwegein, 2-2 Nieuwegein, 3-2 Nieuwegein. 3-3 Michael van Beugen, 3-4 Ricardo van Amerongen, 4-4 Nieuwegein, 5-4 Nieuwegein

DOORN - Alhoewel volgens DEV trainer Michel van Aken zijn ploeg de beste wedstrijd tot nu toe speelde, eindigde de Doornse formatie toch in een teleurstellende 5-4 nederlaag. Met goed combinatie -en positiespel wist DEV binnen tien minuten op een 0-2 voorsprong te komen en leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn. Maar een harde charge op Rick Andeweg die vervolgens geblesseerd het veld moest verlaten betekende een ommekeer in de wedstrijd. Binnen een half uur kwam de thuisploeg van een 0-2 achterstand op een 3-2 voorsprong en raakte tot overmaat van ramp DEV goalie Mark Sluis geblesseerd. Afwezigheid van een tweede doelman betekende dat Sluis ondanks zijn blessure verder moest. Met voor rust nog de 3-3 en in de 55e minuut de 3-4 voorsprong voor DEV leek er nog niets aan de hand voor de hard werkende en met passie spelende Doornse formatie. Maar in het laatste kwartier van de wedstrijd was bij DEV de koek op en kon JSV in de slotfase de eindstand bepalen op 5-4. Een gelijkspel was daarbij zeker op zijn plaats geweest.