Park & Dark op landgoed Huis Doorn.

3 september 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Op het gazon voor Huis Doorn vindt op vrijdag 21 en zaterdag 22 september van 19.30 tot 22.30 uur in de open lucht een bijzonder evenement plaats: 'Park & Dark'. Op vrijdagavond klinken de keizerlijke klanken van het Koninklijke Harmoniegezelschap OBK uit Zeist en op zaterdagavond treedt de Marinierskapel der Koninklijke Marine op. Met de omlijsting van eeuwenoude bomen is er nauwelijks een mooiere plek denkbaar om op een mooie nazomeravond van deze optredens te genieten. Op beide avonden wordt na de pauze het programma vervolgd met een verrassende avondwandeling. De zon is onder en de duisternis is ingevallen. Verscholen in het park vinden de bezoekers langs verlichte paden hun weg naar podia, waar zij kunnen genieten van zang, dans, schimmentheater en vertellingen. De avonden worden feestelijk afgesloten op het voorplein; op zaterdagavond door de swingende muziek van de steelband van de Marinierskapel.

Huis Doorn vormt het decor voor deze optredens en staat deze avonden in de spotlights. Dit evenement wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Huis Doorn ter gelegenheid van haar 20-jarig jubileum.

Kaarten á € 5,- per persoon per avond zijn verkrijgbaar in de museumwinkel aan de Langbroekerweg 10 en bij de VVV's in Doorn en Zeist. Ook op de avonden zelf zijn kaarten te koop aan de poort (poort open om 19.00 uur) Meer gedetailleerde informatie over dit evenement vindt up www.huisdoorn.nl .

In verband met de beperkte parkeervoorzieningen worden bezoekers geadviseerd om met het openbaar vervoer of met de fiets te komen.

advertentie
advertentie