Publieksprijs fotowedstrijd Groen van Toen

17 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Nog tot 8 september kan er gekozen worden voor de publieksprijs van de foto-wedstrijd die, onder het motto 'Groen van Toen', is uitgeschreven ter gelegenheid van de Open Monumentendagen Amerongen. Iedereen kon aan deze wedstrijd deelnemen. Van de ingezonden foto's is een expositie ingericht in Restaurant Buitenlust. Hier kan iedere bezoeker uit de tentoongestelde werken er één kiezen die voor de publieksprijs in aanmerking komt.

De prijsuitreiking vindt plaats in Restaurant Buitenlust in aansluiting aan de mini-pubquiz. Alle foto's zijn - anoniem - beoordeeld door een vakjury bestaande uit Arris Tijsseling (kunstenaar), Froukje van der Zanden (fotograaf) en Jan Kalff (landschapsarchitect). De publieksprijs bestaat uit een kunstwerk van de Amerongse kunstenares Katri Schweitzer.

De mini-pubquiz begint om 20.30 uur en geldt voor teams van vijf personen. De quiz wordt verzorgd door Helma Monteban met haar team Pubquiz Amerongen. De vragen zijn afgestemd op de kennis van groen Amerongen en haar levende monumenten. Deelname is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer info: www.openmonumentendagamerongen.nl

advertentie
advertentie