Succesvol Open Toernooi ATV

4 juli 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Bij de Amerongse Tennisvereniging (ATV) werd afgelopen week het BC Drost B.V Open gehouden.  Naast vele tennisfanaten uit Amerongen, waren er veel deelnemers uit omliggende gemeentes. Ruim 140 deelnemers zorgden voor een goed gevuld programma met als spectaculaire klassen als de herendubbel 3, damesdubbel 4 en de heren enkel 6. Tevens was er door de Open toernooi commissie een leuk, feestelijk programma in elkaar gezet. Het thema was dit jaar 'Europa', met elke dag een diner vanuit een ander Europees land. Ook was er een rock & roll avond, was er zaterdag en zondag een haringkar en zaterdagavond een uitgebreide BBQ.

Zondag 1 juli werden onder grote publieke belangstelling de finales gespeeld in de verschillende  categorieën. In de heren dubbel 3 wonnen Bas van Hardeveld en Jan Willem Hermans, na een leuke spannende poule, hun beide wedstrijden en daarmee het toernooi. De damesdubbel, klasse 4, werd gewonnen door 2 Amerongse dames: Louise de Kievid en Wendy van Holst wonnen van Marlies van de Werfhorst en Manon Smits van de Musketiers uit Elst. In de 6e klasse van het heren enkelspel was Michel Hardeman, eveneens ATV lid, de sterkste. Ook in de diverse klassen 7 was het niveau hoog en dat leverde een leuk slotweekend op.

Geweldige sfeer

Louise de Kievid, eveneens lid van de 6 koppige Open Toernooi commissie vertelt: ,,We hebben een geweldig toernooi achter de rug. Het weer was op enkele momenten na geweldig en elke avond is er heerlijk, creatief gekookt. Veel jonge en oude mensen hebben we mogen begroeten op ons gezellige terras. De goede sfeer en gezelligheid is voor ons minstens zo belangrijk als de leuke wedstrijden. De wedstrijden waren leuk en spannend, de sfeer was ook helemaal geweldig de hele week." De Kievid vervolgt: ,,Onze speciale dank gaat ook uit naar de sponsoren, zonder hen kunnen we het toernooi niet draaiende houden. Namens de toernooicommissie kan ik zeggen dat we nu al weer uitkijken naar komend jaar. De motivatie is groot bij ons enthousiaste team.''

Alles over het Open Toernooi van de ATV is te bekijken op www.amerongsetennisvereniging.nl of via Facebook.com/atvamerongen.

advertentie
advertentie