Jeugd weet weg naar Manger Cats te vinden

3 juli 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Tennisvereniging Manger Cats hield afgelopen week de Jeugdweek om jeugd de kans te geven zich goed thuis te gaan voelen op het nieuwe park van de club. Manger Cats heeft een groot aantal jeugdleden (325 van in totaal 800 leden). Het bleek een groot succes, ongeveer 75 procent van alle jeugdleden wist de weg naar de banen te vinden tijdens deze week.

De tennisactiviteiten werden ingevuld volgens het nieuwe concept van de KNLTB waarbij kinderen aan de hand van de kleur van de bal waarmee zij tennissen worden ingedeeld in kleurgroepen (rood, oranje, groen en geel) met elk hun specifieke partij- en toernooivorm. Voor rood was dat bijvoorbeeld een aantal korte mini-tenniswedstrijdjes, en voor groen was dat een enkel- en dubbelpartij met sets tot de 4. De clubkampioenen in groep geel zijn geworden: Floris Dorré, Pomme van Teeffelen, David van Veenendaal, Daan Goedhart (enkelspel), Jomijn van den Broek/Pomme van Teeffelen (dubbel).

Naast het tennissen waren er verschillende gezelligheidsmomenten. Zo werden er pannenkoeken en friet gegeten, was er een loterij en op zaterdagavond een Beach Party, waar in tropische sferen getennist werd!

advertentie
advertentie