Giel van der Steenoven bestuurslid landelijke jongerenorganisatie NJR

2 juli 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Giel van der Steenhoven (21) uit Driebergen is door Nederlandse jongerenorganisaties gekozen tot bestuurslid Publiciteit van NJR, hun landelijke koepel. Met zes andere jongeren bestuurt hij het komende jaar NJR en komt daarmee op voor de belangen van Nederlandse jongeren.

Giel kijkt uit naar zijn bestuursjaar: ,,NJR is een organisatie gebouwd door en voor jongeren, gericht op het ontwikkelen van hun talent en het versterken van hun rol in de samenleving. Nederland kan best wat meer NJR gebruiken, zeker nu jongeren keihard nodig zijn voor duurzame hervormingen en het sterker maken van onze economie. Hier wil ik me komend jaar voor inzetten." Naast bestuurslid van NJR is Giel student Rechten aan de HAN.

Het bestuur van NJR ziet er het komende jaar als volgt uit: Marcel René Bamberg (voorzitter), Mirte van Loenen (penningmeester), Anissa Oukhiar (secretaris), Esther Peeters (bestuurslid Onderwijs, Sociale Zaken en Jeugdbeleid), Rob de Jeu (bestuurslid Duurzame ontwikkeling en Internationaal), Gabe van Wijk (bestuurslid Belangenbehartiging) en Giel van der Steenhoven (bestuurslid Publiciteit). De termijn van dit bestuur zal op 1 juli 2013 aflopen.

NJR

Bij NJR werken ruim 20 jongeren en honderden jonge vrijwilligers aan (media)campagnes en projecten waarin jongeren de kans krijgen om te laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. In hun eigen buurt tot aan de VN. Daarnaast adviseert NJR overheden en diverse organisaties over jeugdbeleid. Bekende projecten van NJR zijn het Nationaal Jeugddebat, de Jong Lokaalbokaal, de Jargonbrigade en de jongerenvertegenwoordigers in VN.

Voor meer informatie: www.njr.nl

advertentie
advertentie