MarMar taartdecoratie 2 jaar

29 mei 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Met twee workshops 'feesttaart' maken heeft MarMar Taartdecoratie haar 2-jarig bestaan gevierd. In die twee jaar heeft Marga Bakkum een eigen workshopruimte ingericht, met alle materialen en ingrediënten onder handbereik. In deze gezellige ruimte hebben de dames de taartbasis van cake gevuld met bavarois om vervolgens naar hartenlust marsepein te kleuren en te vormen met mallen. Aan het eind van de avond hebben zij niet alleen een lekkere, maar ook een mooie taart mee naar huis kunnen nemen.

,,Destijds ben ik samen met Marian Voorbij begonnen met workshops op locatie. In de eigen MarMar ruimte kan ik de deelnemers veel meer bieden, er is te veel om mee te nemen naar de vaak onbekende locaties'', vertelt Marga Bakkum, zelf dochter van een patissier.

Wie belangstelling heeft om ook een keer een workshop te volgen, kan kijken op de website voor data. Een afspraak maken voor een zelf samengestelde groep kan uiteraard ook. ,,Dat gebeurt veel voor vrijgezellenavonden van vriendinnen. Zij maken gezamenlijk de bruidstaart, die in de diepvries prima bewaard kan worden tot de grote dag.''

u www.marmartaartdecoratie.nl

advertentie
advertentie