Zomermarkt in Beukenstein

22 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Beukenstein houdt op zaterdag 9 juni een Zomermarkt in de tuin van het Woonzorgcentrum. Van 10.00 uur tot 16.00 uur is de markt te bezoeken. Op deze markt is een grote variëteit aan kramen, met verkoop van boeken, CD's en DVD's, kinderspeelgoed, kleding, kaarten, handwerkartikelen en klein serviesgoed. Er is ook een Rad van Fortuin met een verloting en voor de kinderen wordt er een Jeu de Boules competitie georganiseerd met leuke prijsjes.

Bezoekers kunnen ook deelnemen aan één van de workshops: cupcakes maken, tassen haken, bad-/ scrubzout maken, schminken en bloemdecoratie maken. Om verzekerd te zijn van een plaats, moeten deelnemers aan de workshops zich voor 7 juni telefonisch aanmelden bij de receptie van Beukenstein, telefoonnummer 0343-517841.

Met de opbrengst van de zomermarkt wil Beukenstein een zogenaamde ,,braintrainer'' aanschaffen voor de bewoners. Dat is een makkelijk te bedienen computer, met speciale trainings- en spelprogramma's. Daarmee kunnen bewoners individueel of samen hun geheugen trainen. Het Nationaal Ouderenfonds steunt dit initiatief en heeft toegezegd de opbrengst van de markt te verdubbelen.

Adres Beukenstein: Hoofdstraat 57, Driebergen.

advertentie
advertentie