Pleeggezin gezocht voor broers

7 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Rading is een jeugdzorgorganisatie in de provincie Utrecht en ondersteunt 850 pleeggezinnen in de opvang en opvoeding van 920 pleegkinderen. Op dit moment zoekt De Rading met spoed een pleeggezin in Doorn voor twee broers in de leeftijd van bijna 9 en 15 jaar. De jongens kunnen niet meer bij hun ouders wonen en het is hun grootste wens om samen op te groeien in een pleeggezin. Ze willen graag in Doorn blijven wonen, zodat ze naar dezelfde school en voetbalclub DEV kunnen blijven gaan.

De Rading organiseert daarom dinsdag 15 mei een informatiebijeenkomst in de Koningshof Doorn. Tijdens deze bijeenkomst geven Gerrit Kool en Tekla Bos namens De Rading meer informatie over de situatie en achtergrond van deze twee jongens. Daarnaast wordt meer informatie gegeven over de begeleiding die De Rading hierbij kan bieden. Tevens zal er vanuit de school (speciaal onderwijs) informatie worden gegeven over de jongens zelf, zodat geïnteresseerden een uitgebreid beeld krijgen van de broers. De Rading hoopt dat er in de hechte Doornse gemeenschap een mogelijkheid bestaat om de jongens in hun natuurlijke omgeving te laten opgroeien.

De informatiebijeenkomst is op dinsdag 15 mei om 20.00 uur in de Koningshof in Doorn. De zaal is vanaf 19.30 uur geopend.

Voor meer informatie kan op www.rading.nl gekeken worden.

advertentie
advertentie