Dalto proeft Driebergen

7 mei 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De spelers van korfbalclub Dalto 'bedienen' hun publiek op donderdag 24 mei iets anders dan gewoonlijk. Op die dag wordt in Restaurant - Chalet Klein Zwitserland een speciaal 'Dalto Diner' geserveerd, waarbij de bediening in handen is van de Dalto-selectie. Het thema van deze avond is 'Dalto proeft Driebergen - Driebergen proeft Dalto'.

De Dalto-spelers zullen ook behulpzaam zijn bij de wijnproeverij die gegeven wordt door een andere Dalto-sponsor: De Mol Drankenspecialist. Op een onderhoudende wijze zullen verschillende wijnen de revue passeren. Tussen de bedrijven door zal voor het nodige vermaak worden gezorgd door cabaret-gezelschap 'De Vries & De Vries', twee Dalto-liefhebbers die naast hun drukke zakelijke werkzaamheden een aantal maatschappelijke thema's met een knipoog en muzikaal behandelen.

Het Dalto Diner is bestemd voor iedereen die Dalto een warm hart toedraagt. Een couvert bedraagt 50 euro, waarvoor men een driegangen diner, wijnproeverij en entertainment ontvangt. Een aanzienlijk deel van dit bedrag komt rechtstreeks ten goede aan de clubkas van Dalto.

Opgeven kan via diner@dalto.nl.

advertentie
advertentie