Afbeelding

SVMM houdt drie kostbare punten in huis

19 april 2012 om 00:00 Voetbal

1-0 Stefan Prij, 2-0 Tim de Fluiter, 2-1 Bunnik

MAARN - Door de belangrijke 2-1 thuisoverwinning op Bunnik '73, lijkt het nacompetitiespook voor SVMM wat ingedamd. In een matig voetbalduel, waarin Maarn het met name in de tweede helft liet liggen, werden toch drie kostbare punten behaald. SVMM had in de eerste helft het betere van het spel tegen een stug verdedigend Bunnik, dat zich beperkte tot het spelen op de counter wat er overigens geenszins verkeerd uitzag. Met de beste kansen voor de thuisploeg duurde het toch nog tot de 33e minuut voordat SVMM via Prij op een 1-0 voorsprong kwam. Dat betekende na vijfenveertig minuten ook de ruststand. Na rust een in eerste instantie goed combinerend en aanvallend SVMM dat al in de 48e minuut de voorsprong kon uitbreiden naar 2-0 door een treffer van de goede spelende Tim de Fluiter. Vervolgens zakte de ploeg van trainer Fred Veenstra ver terug en zag na verdedigend gestuntel in de 76e minuut Bunnik op 2-1 komen. Die stand kon met veel kunst - en vliegwerk tot aan het eindsignaal worden vastgehouden en waren de belangrijke punten in de pocket.