Zaterdag: presentatie Bloemenkoningin 2012

10 april 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De nieuwe Bloemenkoningin van het Bloemencorso Leersum wordt zaterdag 14 april door het corsobestuur gepresenteerd. De presentatie vindt plaats tijdens de startavond van het 60e Bloemencorso in de Theaterzaal van Molecatenpark Landgoed Ginkelduin aan de Scherpenzeelseweg 53 in Leersum. De zaal is om 20.00 uur open en de bijeenkomst begint om 20.30 uur.

Voordat bekend gemaakt wordt wie de Bloemenkoningin van 2012 wordt, zal afscheid genomen worden van de huidige Bloemenkoningin Linda van Vliet. Omstreeks 21.00 uur zal burgemeester Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug de nieuwe kandidate tot Bloemenkoningin Leersum 2012 kronen. Zij zal zich daarna gaan bezighouden met vooral promotiewerkzaamheden voor het Bloemencorso Leersum, maar ook voor de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De zestigste editie van het bloemencorso Leersum vindt plaats op zaterdag 18 augustus. Het parcours is gelijk aan voorgaande jaren en het Kerkplein zal weer het stralende middelpunt zijn van de vele extra festiviteiten. Natuurlijk zal de nieuwe Bloemenkoningin de corsoparade openen in een voor Leersum weer unieke presentatie.

Meer informatie op www.bloemencorsoleersum.nl

advertentie
advertentie