Tweede vestiging Il Sogno in Amsterdam

2 april 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Il Sogno is al bijna acht jaar een Italiaanse galerie/winkel in Amerongen. Volgende week opent in Amsterdam een tweede vestiging van deze 'Italian Conceptstore'. Naast het huidige assortiment van Il Sogno Amerongen worden er in Amsterdam dagelijks op ambachtelijke wijze verse pizza's gebakken. De pizza's worden bereid op basis van de slow-food gedachte: lekker, puur en eerlijk. Ook zijn mensen er aan het juiste adres voor ravioli en Italiaans schepijs.

Jorg en Carolien Arends van Il Sogno Amerongen maken samen met Daan van Delft en Nikki Lawalata ook van de vestiging in Amsterdam een allround Italië beleving. Zo zijn er wisselende exposities van Italiaanse kunstenaars, Italiaanse wijnen en delicatessen, boeken, modeaccessoires en olijfolie van olijfgaarden in Ligurië. Regelmatig zullen er in Amsterdam activiteiten worden georganiseerd, zoals cursussen, exposities, lezingen, proeverijen en muziek.

Il Sogno opent op 10 april aan de Koningsstraat 19, een zijstraat van de Nieuwmarkt (5 minuten lopen van Amsterdam CS). De vestiging in Amerongen blijft uiteraard gewoon bestaan.

advertentie
advertentie