Open atelier skiam

23 maart 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Komende maand starten er twee cursussen van het Open Atelier Amerongen. Op woensdag 4 april start Natalie Westerbeek van Eerten een fantasia schilder- en tekenworkshop voor de jeugd van 6-12 jaar. Teken of schilder eigen luchtkastelen, zeemeerminnen draken of elfen met potlood, krijt en verf. Materiaal is in het atelier aanwezig. De vier wekelijkse middagen duren van 14.00 tot 15.30 uur. In een éénmalige workshop leert Marie Brummelhuis een Haiku te schrijven. Een Haiku is een Japans gedicht dat met weinig woorden veel kan zeggen. En belangrijk: iedereen kan het. De workshop wordt gegeven op zaterdag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur. Pen, papier en tijdschriften met veel plaatjes zelf meenemen.

Het inloopatelier biedt als vrije werkplaats gelegenheid om zelfstandig te werken. Het is twee dagdelen per week open en wel elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur en woensdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur. Deelname is op ieder moment mogelijk. Materiaal voor keramiek is voor handen, voor tekenen en schilderen dient eigen materiaal te worden meegenomen. Draaischijven, schildersezels, enz. zijn aanwezig. Geef creatieve vrienden een Inloopatelier-bezoek cadeau.

Groepen die voor een partijtje, feest of een teambuildingsessie in speciale lessen geïnteresseerd zijn kunnen deze als ,,lessen op maat'' aanvragen. Het Open Atelier verzorgt op individuele wensen toegesneden workshops, te geven door professionele docenten.

De uitgebreide cursusfolder ligt beschikbaar op diverse adressen als bibliotheek, apotheek, artsenwachtkamers, in verschillende winkels en staat op de website www.skiam.nl. Het cursusprogramma wordt op aanvraag toegezonden. Schrijf of bel naar het Open Atelier Amerongen 0343 450 459 of mail naar openatelier@skiam.nl.

advertentie
advertentie