KBO lanceert 'kienPLUS' met een kookcursus voor beginners

8 februari 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De KBO zorgt traditiegetrouw voor de belangen en activiteiten voor ouderen. Maar die groep is de laatste jaren ingrijpend veranderd door de grote aantallen actieve 'aankomende senioren' die na de oorlog zijn geboren. Daarom heeft de KBO Utrechtse Heuvelrug dit jaar speciaal voor deze groep een aparte afdeling 'kienPlus' opgericht. De KBO blijft zich wel onverminderd inzetten voor ouderen maar organiseert daarnaast via 'kienPlus' activiteiten die speciaal zijn afgestemd op 'aankomende senioren'. De eerste actie van 'kienPlus' is een kookcursus voor beginners die zij organiseert in samenwerking met 'Lekker', de nieuwe delicatessenzaak aan de Traay 64 in Driebergen.

Deze cursus start op woensdagavond 29 februari 2012 en is gericht op 'verse' beginners in de keuken. Gedurende 4 weken van 19.00 - 21.00 uur. Tijdens de cursus staat achtereenvolgens de Hollandse, Italiaanse en Oosterse keuken centraal. De deelnemers koken een 3-gangen diner voor 2 personen welke zij direct na afloop mee naar huis krijgen. Alle basisprincipes van het koken komen aan bod. Er worden maximaal 6 personen toegelaten tot een cursus, dus wees er snel bij. Aanmelden kan bij Simon de Wit, telefoon 515362 en simon@simondewit.nl

De prijs is € 80,00 per deelnemer voor 4 cursusavonden, inclusief alle recepturen en de gerechten (3 gangen per keer) die men mee naar huis kan nemen. Indien de deelnemer één van de keren verhinderd is, mag een vervanger zijn of haar plaats innemen. Tot 27 februari geldt een introductieprijs van € 60,00.

Meer weten? Bel kienPlus, Simon de Wit, 515362 en simon@simondewit.nl of bezoek of bel Lekker, Mieke Sinkeldam, 510855 of kijk op www.lekkerdriebergen.nl.

advertentie
advertentie