Paasfair: Lente op het landgoed

30 januari 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Beleef samen met de kinderen de lente op Landgoed Zuylestein en kom op zaterdag 31 maart en zondag 1 april naar het Landgoed. Rondom het historische poortgebouw, dat speciaal is opengesteld, worden voor kinderen allerlei activiteiten en optredens georganiseerd en ook de ouders, opa's en oma's zullen zich zeker niet vervelen. Al 9 jaar lang wordt er op het historische Landgoed Zuylestein een goedbezochte Paasfair georganiseerd. Dit jaar belooft het een ware belevenis te worden voor kinderen, waarbij het ontdekken van de natuur centraal staat.

Terwijl de kinderen genieten van een verhalenverteller of poppenkastvoorstelling kunnen de volwassenen rondneuzen op de gezellige kraampjesmarkt met onder andere leuke paasversieringen en heerlijke ambachtelijke producten. Ook kunnen de kinderen op zoek gaan naar paaseieren of een natuurwandeling maken met een gids terwijl de ouders genieten van een verkenning van de markt, van een verse huisgemaakte appeltaart of zelfs een high tea. Live muziek zorgt voor een gemoedelijke sfeer en de bezoekers kunnen zelfs even terug in de tijd om samen ouderwetse spelletjes te doen zoals bliklopen, ezeltje prik of zaklopen.

Een leuke bijkomstigheid is dat Palmpaasoptocht uit Leersum en Amerongen op 31 maart in de middag eindigt op Landgoed Zuylestein.

www.landgoed-zuylestein.nl.

Deelname aan dit evenement is nog mogelijk neem contact op via info@landgoed-zuylestein.nl .

Landgoed Zuylestein is gelegen tussen Leersum en Amerongen (Utrechtse Heuvelrug) en aan de zuidzijde van de Rijksstraatweg (N225) nr 7 - 9 van Leersum naar Amerongen.

advertentie
advertentie