Heroes Café voor echte mountainbikehelden

27 januari 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - 'De grootste mountainbike-uitdaging van de Benelux'. 'Een tocht die je gevoeld moet hebben, in je hart en in je spieren.' Dat zijn de woorden waarmee oud-deelnemers praten over Duchenne Heroes, een indrukwekkende zevendaagse mountainbiketocht door België, Luxemburg, Duitsland en Nederland. De bikers fietsen voor kinderen met Duchenne Spierdystrofie.

Eén van de oud-deelnemers en Duchenne Heroes ambassadeur, Geert Linssen, is op 31 januari de belangrijkste spreker tijdens het Heroes Café in Leersum. Geert vertelt tijdens het Heroes Café over zijn ervaringen als 6-voudig deelnemer. Hij praat over de route, de voorbereidingen en geeft veel 'inside' informatie. Zijn verhaal wordt uitgebreid ondersteund met beelden en hij vertoont de Duchenne Heroes-promotiefilm. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.

Duchenne Heroes fietsen niet alleen de tocht van hun leven, ze kunnen ook het verschil maken voor duizenden zieke kinderen. Elke deelnemer brengt 2500 euro sponsorgeld in voor onderzoek naar een medicijn tegen de ongeneeslijke spierziekte Duchenne. De zevende editie van Duchenne Heroes vindt plaats van 9-15 september 2012.

Heroes Café vindt plaats in 't Leersumse Veld te Leersum op 31 januari om 19.30 uur. Aanmelden kan via info@duchenneheroes.nl en 088-3665460.

advertentie
advertentie