Lampionnenoptocht in Doorn

22 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - De Oranjevereniging Doorn organiseert 31 januari op veler verzoek een lampionnenoptocht, Het verzamelen voor deze optocht vindt plaats vanaf 19.15 uur bij het centrale kantoor van de stichting Welnuh/voormalige kerk aan het Kampwegplein. Vanaf daar vertrekt om 19.30 uur de optocht met de Doornse koninklijke Harmonie voorop. De route is Kampweg, Boslaan, Kortenburglaan, Gezichtslaan, en dan via de Kampweg weer terug richting Welnuh. Daar biedt de Oranjevereniging de kinderen een lekker kop chocolademelk aan en de ouders een kop koffie, uiteraard met iets lekkers. Voor de kinderen die geen lampion beschikbaar hebben, biedt de Oranjevereniging een lampion aan, vanaf 19.00 uur op het Kampwegplein met een waxinelichtje. Ouders die de voorkeur geven aan een batterij lichtje zullen hier zelf zorg voor moeten dragen. Vrijwilligers tijdens de lampionnenoptocht zijn meer dan welkom.

Verder in 2012 op 31 maart de traditionele palmpaas optocht waarbij eveneens onder begeleiding van de harmonie met de palmpaasstokken het paasbrood wordt aangeboden bij het Zonnehuis aan de Bergweg. En dan zijn er uiteraard op 30 april de festiviteiten rondom Koninginnedag. Informatie over deze activiteiten zullen via de bekende media worden aangeboden. En uiteraard ook in het programmaboekje wat huis aan huis wordt verspreid begin april.

Vrijwilligers

Maar buiten dit alles is de vereniging druk aan het rond kijken, naar nieuwe bestuursleden en/of mensen die interesse hebben leuke activiteiten te organiseren. Dit is zeker belangrijk om de continuïteit te garanderen binnen de vereniging, en om de kinderen in Doorn traditionele en vernieuwende activiteiten te kunnen blijven bieden. De Oranjevereniging is dus op zoek naar actieve personen die het leuk vinden om met een enthousiaste groep vrijwilligers, voor hun kinderen en andere inwoners van Doorn de activiteiten te organiseren die men zelf in het verleden zo leuk heeft gevonden. Ideeën? Bel of mail met de Oranjevereniging via 0343-416859 of secretariaat@oranjeverenigindoorn.nl

Uiteraard is vanwege het teruglopen van de gemeentelijke subsidie een donatie aan de vereniging ook van harte welkom. Een aangenaam punt hierbij is misschien dat de vereniging een algemeen nut beogende instelling is. Dit houdt in dat eventuele giften aan de Oranjevereniging bij de belastingaangifte aftrekbaar zijn. Een eventuele gift kan men storten op rekening 470782684 t.n.v. Oranjevereniging Doorn.

advertentie
advertentie