Toneelstuk PJGU Langbroek

10 januari 2012 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK/LEERSUM - Het duurt nog een aantal weken maar op vrijdag 2 en zaterdag 3 maart vindt de jaarlijkse toneeluitvoering van PJGU Langbroek plaats. Dit keer wordt het toneelstuk 'Bajes Bonje' gespeeld in de Binder in Leersum. De zaal is open vanaf 19.30 uur, het stuk zal beginnen om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang en zijn € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 7.50 voor volwassenen. Op beide avonden is er een verloting met prachtige prijzen. Op zaterdag is er aansluitend het jaarfeest.

Het verhaal

Het toneelstuk bestaat uit drie bedrijven en speelt zich af in de gevangenis. Vier mensen, die elkaar niet kennen, worden gearresteerd vanwege verdenking op een bomaanslag. Alle verdachten hebben zeer verschillende karakters en samen moeten zij proberen te overleven in deze bajes. In afwachting van hun proces maken ze kennis met een strenge directrice, een louche advocaat en maffe gevangenbewaarders.

Ondertussen zitten de partners van sommige gevangenen niet stil en proberen zij via rare trucs de gevangene te bevrijden. De chaos wordt compleet wanneer een inspectrice van de overheid de gevangenis komt controleren en er een levensgevaarlijke psychotische patiënt uit het gekkenhuis overgeplaatst wordt. Personeel en verdachten hebben er hun handen vol aan.

advertentie
advertentie