Hakim van Sesamstraat in Cultuurhuis Doorn

9 januari 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Hakim, bekend van Sesamstraat, speelt op zaterdag 28 januari in Cultuurhuis Doorn, op eigenzinnige wijze het bekende sprookje Roodkapje. Zoals altijd laat Hakim zijn fantasie op volle toeren draaien. Dat betekent dat je van tevoren nooit weet wat je te zien krijgt, want hij zet zijn publiek graag op het verkeerde been. Eén ding is bekend: Hakim speelt zijn voorstellingen nooit alleen. En dus zijn er ook in Roodkapje volop mogelijkheden voor de acteerprestaties van vaders, moeders, opa's, oma's en vooral kinderen. Daarom is elke voorstelling anders.

Deze interactieve voorstelling, voor iedereen vanaf 4 jaar, met één van de meest bekende acteurs van Sesamstraat vindt plaats in het kader van de Nationale Voorleesdagen in samenwerking met Regiobibliotheek Z-O-U-T.

Locatie: Cultuurhuis Doorn, Kerkplein 2, Doorn. Datum: zaterdag 28 januari. Aanvang: 15.00 uur, toegang: € 9,-. Kaarten: via de website www.cultuurhuizenheuvelrug.nl en de voorverkoopadressen in Doorn: Bibliotheek, VVV en Readshop Doorn.

advertentie
advertentie